Winterschool nieuwe opzet

Beste honkballer en honkbalster,

Tot onze grote spijt moeten we concluderen dat de Winterschool voor 2021 in zijn huidige vorm niet te realiseren is in combinatie met de coronamaatregelen. Om die reden hebben wij besloten de opzet van de Winterschool voor 2021 te wijzigen. Via deze weg willen wij jullie graag informeren over deze wijziging.

BC-Credits
De huidige vijf trainingen voor de Winterschool 2021 komen te vervallen. Iedere deelnemer krijgt zijn aanbetaling vergoed in de vorm van een voucher. De voucher zal bestaan uit Boekhoudt Clinics Credits (hierna BC-Credits) in de verhouding 1 op 1. Oftewel, 1 euro is 1 BC-Credit. Ter compensatie van het ongemak geven wij iedere deelnemer 12,50 BC-Credits extra.

Gebruiken naar eigen inzicht
De BC-Credits zijn door jou naar eigen inzicht in te zetten. Je kan de BC-Credits bijvoorbeeld gebruiken bij het inschrijven voor de Winterschool van 21/22. Of je neemt er een aantal privétrainingen voor af. Alle diensten die Boekhoudt Clinics aanbiedt zijn middels BC-Credits aan te schaffen. De tarieven van de diensten zijn terug te vinden op de website van Boekhoudt Clinics. Mocht je een specifiek idee hebben om jouw BC-Credits voor in te zetten die niet in de lijst staat, bijvoorbeeld voor een groepstraining op jouw vereniging, dan kan je dit naar mij mailen en komen we samen tot een oplossing.

Coronaproof clinics
Naast de reguliere diensten van Boekhoudt Clinics gaan we – op korte termijn al – coronaproof clinics organiseren in de regio van Rotterdam en in Noord-Brabant. Denk hierbij aan slagtraining in overdekte slagtunnels of pitcher- en catcherclinics zodra het weer het toelaat. Deze alternatieve trainingen worden in kleine groepen en buiten georganiseerd waardoor ze coronaproof zijn. Zodra de data van deze losse clinics bekend zijn zullen we deze direct met jullie communiceren. Deze clinics zijn uiteraard ook te betalen middels BC-Credits.

Alternatieve opzet
De coronamaatregelen treffen ons allemaal. Het annuleren van de Winterschool was voor ons een moeilijke beslissing. Maar we laten ons niet kennen en zijn ervan overtuigd dat wij jou door middel van deze alternatieve opzet en het aanbieden van de BC-Credits toch van de nodige kwalitatieve clinics kunnen voorzien. Want alternatief of niet, gedreven en gemotiveerd zullen we blijven en wij staan voor je klaar.

Vanaf 23 januari 2021 gelden de volgende tarieven voor privé en groepslessen.

60 euro – privé les
35 euro – 2 kids
25 euro – 3 kids
20 euro – 4+ kids

Mocht je naar aanleiding van deze mail nog vragen hebben, schroom niet om contact met mij op te zoeken (bij voorkeur) per mail via info@boekhoudt-clinics.nl.

Met honkballende groet,
Gianison Boekhoudt

nl_NLDutch