Privé Training

Gianison Boekhoudt geeft ook privé trainingen voor iedere leeftijd en ieder niveau. Afhankelijk van de wensen, de positie van de speler, het niveau en ambitie, kan Gianison een volledige training op maat aanbieden.

Voor wie?

Een privé training is eigenlijk voor iedereen, maar we hebben bijzonder goede ervaring met jeugdspelers die een stapje omhoog willen en met topamateurs en professionals die terugkeren na een blessure.

Kosten

Aangezien het altijd een op maat gemaakte training is, kunnen we op voorhand weinig zeggen over de kosten. Gianison zal in goed overleg altijd rekening proberen te houden met uw budget, maar het is natuurlijk wel een 1 op 1 training, dit is altijd een stuk kostbaarder dan groepstrainingen. De ervaring leert echter dat resultaten ook veel sneller geboekt worden.

Kleine groepjes?

Een training in klein groepsverband, dus met 2 of 3 spelers is ook een prima alternatief. Zeker als de spelers samen in een team spelen, levert dit een enorme toegevoegde waarde op de standaard club trainingen. Uiteraard geldt dit ook als privé training, waarbij de kosten gedeeld worden over de verschillende spelers.

nl_NLDutch