Training 4 Coaches

Om een goede training neer te zetten heb je meer nodig dan alleen goeie wil. Want hoe breng je de lesstof over op de spelers? En hoe zorg je ervoor dat hij of zij geïnspireerd naar huis gaat? Hoe ga je om met weerstand?

In de training Training 4 Coaches werken we aan je persoonlijke stijl als trainer. Hoe sta je voor de groep? Hoe kom je over als trainer? En hoe reageren mensen op je? Je leert hoe je je eigen sterke punten optimaal kunt inzetten tijdens de training. Daarnaast besteed je samen met Gianison aandacht aan het opzetten van een goede training, van voorbereiding tot evaluatie. Je onderzoekt wie je doelgroep is en wanneer je deelnemers tevreden zijn. Ook komen verschillende werkvormen aan de orde, zodat je zélf ook ervaart wat het effect is van de manieren waarop je kennis kunt overbrengen. Kortom: je leert hoe je je zo effectief mogelijk op een training kunt voorbereiden. Aan het eind van de training breng je het geleerde in de praktijk door je eigen mini-training te geven.

Maatwerk

De omschrijving hierboven geeft je een goede indicatie van hoe de training eruit zal komen te zien. Toch kan de inhoud iets verschillen per training, afhankelijk van de voorkennis, praktijkervaring en doelen van de deelnemers. In individuele gesprekken voorafgaand aan de training worden de doelen van de deelnemers geïnventariseerd. Op basis daarvan wordt het definitieve programma van de training bepaald.

nl_NLDutch